Voor al uw fiscale zaken staat een fiscaal advocaat u bij

Normaliter zult u bij belastingzaken niet zo snel een fiscaal advocaat in de arm nemen. Maar u heeft voor uw fiscale zaken van doen met de Belastingdienst. Dit is een machtige overheidsorganisatie die het u moeilijk kan maken als u een geschil met hen hebt. Zowel als particulier, maar nog vaker als ondernemer loopt u het risico dat u geconfronteerd wordt met (onterechte) aanslagen, verregaande onderzoeken of misschien dat zelfs de FIOD bij u op de stoep staat? In deze gevallen doet u er goed aan om u bij te laten staan door een fiscaal advocaat.

Expertises

Waarmee kan een fiscaal advocaat u helpen?

Een fiscaal advocaat kan u bijstaan bij lastige fiscaal juridische vraagstukken of bij belastingprocedures. Maar als fiscaal advocatenkantoor zijn wij ook gespecialiseerd in het fiscaal strafrecht. Belastingprocedures kunnen heel divers zijn. Het kan gaan om een discussie over een langlopend boekenonderzoek, bijvoorbeeld omdat men denkt dat u wist of had moeten weten van btw-carrouselfraude door een ander in de keten. Dat kan leiden tot naheffingsaanslagen waar u zich tegen wil verzetten. Of andere discussies over de juistheid of volledigheid van de ingediende belastingaangiften, of de vraag of u op de juistheid heeft mogen vertrouwen vanwege de door u ingeschakelde adviseur. Geschillen kunnen ook ontstaan doordat de Belastingdienst u blijft bestoken met vragen die in uw reden te ver gaan of niet beantwoord hoeven worden. Maar denk ook aan de procedure tot het alsnog melden van vermogen, waarbij u inmiddels geen garantie meer heeft dat er geen strafzaak zal volgen en bijstand door een advocaat met geheimhoudingsplicht extra waardevol is. U ziet, fiscale advocaten kunnen u op een breed vlak bijstaan, van het geven van adviezen in fiscale procedures tot bijstand in strafzaken.

Schakel HuygenLammers Advocaten in als uw fiscaal advocatenkantoor

Wilt u bezwaar aantekenen tegen een belastingaanslag? Wilt u advies over uw rechten tijdens een boekenonderzoek of heeft u bijstand nodig tijdens een verhoor door de FIOD? In al deze gevallen is HuygenLammers Advocaten graag uw fiscaal advocatenkantoor. Bij ons staat u centraal, waarbij wij ons inzetten om voor u de beste oplossing te bereiken. Heeft u onze adviezen of bijstand nodig? Bel ons of stuur ons een e-mail, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.