Handleidingen in fiscale (straf)zaken

Op deze pagina treft u handleidingen aan van HuygenLammers Advocaten. Lees verder op onze website ook meer over Fiscaal strafrecht diverse Belastingprocedures en onze overige Expertises

Acuut een advocaat nodig?

Neem direct telefonisch contact met ons op via 020 - 22 69 018 of rechtstreeks met Vanessa Huygen of Marloes Lammers.

Handleiding bij doorzoeking FIOD - 11 tips

Lees deze handleiding als u te maken heeft met een doorzoeking van de FIOD. Zorgvuldigheid is van groot belang boven snel uitleg willen geven. Of u(w) onderneming nu zelf verdachte is, getuige (of) wordt verzocht om uitlevering van documenten. Wees u bewust van contractuele geheimhoudingsplichten en mogelijk (afgeleid) verschoningsrecht voor stukken van een advocaat of andere 'geheimhouder'.
Download handleiding

Handleiding voor advocaten bij doorzoeking FIOD - 13 tips

Heeft u als advocatenkantoor te maken met een doorzoeking door de FIOD? Dan moet u zorgvuldig te werk gaan vanwege uw bijzondere rol en uw geheimhoudingsplicht. Lees deze handleiding, zowel wanneer het advocatenkantoor of een individuele advocaat zelf verdachte is, als wanneer het onderzoek zich richt op een andere verdachte.
Download handleiding

Tips bij FIOD verhoor (voor getuigen én verdachten) - 15 aandachtspunten

Deze handleiding is bedoeld voor ondernemers en anderen die als verdachte of getuige te maken krijgen met een verhoor door de FIOD. U kunt het maar één keer goed doen, dus zorg dat u zich voorbereidt met deze essentiële informatie.
Download handleiding