Ik heb de bachelor Rechtsgeleerdheid met een minor fiscale vakken gevolgd aan Tilburg University. Vervolgens ben ik  in 2022 overgestapt naar de Universiteit van Amsterdam en daar heb ik de master Fiscaal recht en in 2023 de master Strafrecht afgerond. Ik heb mijn scriptie geschreven over de inkeerregeling bij cryptovaluta.

Tijdens mijn studie ben ik, onder andere, werkzaam geweest bij een notariskantoor in Tilburg en een belastingadviseur in Amsterdam. Ook ben ik tijdens mijn master Strafrecht als werkstudent aan HuygenLammers Advocaten verbonden geweest. Ik ben dan ook zeer verheugd dat ik dit werkstudentschap per 1 september 2023 heb mogen omzetten naar de functie van juridisch medewerker bij HuygenLammers Advocaten en sinds november 2023 ben beëdigd als advocaat.

Het werd mij tijdens mijn studie al snel duidelijk dat mijn interesse binnen de niche van het fiscale procesrecht en fiscale strafrecht lag. Het technische aspect van dit vakgebied spreekt mij erg aan. Ik word enthousiast van een juridische puzzel en hou er van om een vraagstuk tot op de bodem uit te zoeken. Daarnaast trekt het menselijke aspect van deze niche mij. Bij HuygenLammers kennen wij onze cliënten echt en is ons belangrijkste doel om de cliënt het best mogelijke resultaat te bieden.