Heeft u een fiscaal strafrecht advocaat nodig?

In de regel zult u als belastingbetalende ondernemer niet zo snel te maken hebben met het fiscaal strafrecht. Het wordt anders als u te maken krijgt met de FIOD en u eventueel als een verdachte van het overtreden van het fiscale recht wordt gezien. Ook via de Belastingdienst kunt u in aanraking komen met het fiscaal strafrecht. Bijvoorbeeld als de Belastingdienst een boekenonderzoek uitvoert en er vermoedelijke onjuistheden geconstateerd worden. Zelfstandig of eventueel uw commune strafrechtadvocaat, kunt u voor de inhoudelijke fiscale en juridische kennis behoefte hebben aan een fiscaal strafrecht advocaat. De kennis en inzet van een fiscaal strafrecht advocaat is essentieel 

Expertises

Wat kunnen fiscaal strafrecht advocaten voor u betekenen?

De belastingdienst kan een fiscaal onderzoek naar u doen. In dit geval heeft u nog niet direct te maken met het fiscaal strafrecht. Dit wordt anders als dit onderzoek een strafrechtelijk fiscaal onderzoek wordt. U wordt dan als een verdachte van het overtreden van het fiscale recht gezien en dit soort onderzoeken worden doorgaans door de FIOD uitgevoerd. Dit kan op een enigszins vriendelijke manier, door een uitnodiging te ontvangen van FIOD voor verhoor. Maar de FIOD kan ook bij u invallen en uw boekhouding in beslag nemen, en u direct aanhouden en meenemen voor verhoor. Neemt u in al deze gevallen direct contact op met fiscaal strafrecht advocaten. Uw fiscaal strafrecht advocaat zal er dan voor zorgen dat zij zo spoedig mogelijk ter plaatse is waar u na aanhouding toe wordt overgebracht. Zij kan u vertellen wat uw rechten en plichten zijn en u tijdens het verhoren door de FIOD bijstaan. U staat sterker in uw schoenen als u een fiscaal strafrecht advocaat als klankbord achter u heeft staan. 

HuygenLammers Advocaten is graag uw fiscaal strafrecht advocatenkantoor

Doet de belastingdienst bij u een boekenonderzoek en vreest u een strafrechtelijke uitkomst? Heeft de FIOD bij u een inval gedaan en wilt u assistentie bij uw verhoor en verdere onderzoeken die plaatsvinden? Neem dan contact op met HuygenLammers Advocaten als uw fiscaal strafrecht advocatenkantoor. Wij zijn een jong advocatenkantoor, maar onze advocaten hebben opgeteld al meer dan 30 jaar ervaring in het fiscale strafrecht. Wij zijn gespecialiseerd in strafzaken op fiscaal gebied en tevens functioneren wij als mediators bij geschillen tussen u en de Belastingdienst. Wilt u meer weten over onze vakgebieden en dienstverlening? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.