Waarvoor heeft u een belasting advocaat nodig?

U doet als particulier jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting. Als ondernemer levert u tijdig uw belastingopgaven voor de omzetbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffing in. In de meeste gevallen zult u geen problemen krijgen met de Belastingdienst en heeft u ook geen belasting advocaat nodig. Toch kan dit soms snel veranderen. Krijgt u onverwachts nog een oude aanslag, een volgens u onterechte aanslag, een onterechte fiscale boete, verdenkt de Belastingdienst u van fraude, of verwijt de Belastingdienst u dat u wist of had moeten weten van btw-fraude door een ander in de keten, waarvoor u (fiscaal) de rekening krijgt gepresenteerd? In al deze gevallen is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met een belasting advocaat. Een belasting advocaat is thuis in het hele fiscale gebeuren en het fiscale strafrecht en kan u daarom goed bijstaan. 

Expertises

Wat kan een belastingadvocaat voor u doen?

Een belastingadvocaat kan breed ingezet worden. Wilt u bezwaar aantekenen tegen een belastingaanslag of een boete? Of heeft u problemen met bepaalde belastingprocedures? U kunt dan terecht voor een belastingadvocaat voor advies of hulp. Maar ook als u in aanraking komt met het fiscaal strafrecht, dan zult u veel hebben aan een belastingadvocaat. Heeft u te maken met de FIOD of wordt er mogelijk een strafzaak tegen u begonnen? Dan staat de belastingadvocaat u bij, tijdens iedere stap in het traject. De advocaat adviseert u en stelt u op de hoogte van uw rechten en plichten. Afhankelijk van op welk gebied u in aanraking komt met het strafrecht, zijn er mogelijkheden om een strafzaak eventueel te voorkomen. Enkel een belastingadvocaat kan u hierbij helpen.

HuygenLammers Advocaten is graag uw advocaat bij Belastingdienst zaken

Of u nu fiscale bijstand in een belastingprocedure nodig heeft of omdat u te maken krijgt met het fiscale strafrecht, HuygenLammers Advocaten staat u graag bij als advocaat bij Belastingdienst zaken. Onze fiscale kennis en ervaring is breed, waardoor wij u bij tal van fiscale zaken kunnen bijstaan. Wij kunnen zelfs optreden als mediator tussen u en de Belastingdienst. Wilt u weten hoe wij u als belastingadvocaten tot dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op, wij lichten u graag voor over onze uitgebreide dienstverlening.