Wilt u een advocaat voor mediation met de Belastingdienst inschakelen?

Bent u met de Belastingdienst in discussie over de hoogte van één of meerdere belastingaanslagen? Soms kan een discussie behoorlijk uit de hand lopen en resulteren in een conflict met de Belastingdienst. Dit is jammer, want zelden komen er winnaars uit een conflict. Daarbij komt ook nog het feit dat u zich extra het slachtoffer voelt, omdat u moet opboksten tegen een machtig overheidsorgaan. Steeds vaker houdt de Belastingdienst daarom rekening met hun imago en staan zij open voor mediation. Hiervoor heeft de Belastingdienst eigen mediators in dienst. Als u ook openstaat voor mediation maar liever een eigen advocaat voor mediation met de Belastingdienst gebruikt, schakel dan HuygenLammers Advocaten in.

Expertises

Waarom is mediation met de Belastingdienst en advocaten belangrijk?

Wanneer zowel u als de Belastingdienst overeenkomen om een mediationtraject in te gaan, dan wordt er verder gekeken dan naar de eigenlijke bron van het conflict. Tijdens de gesprekken komen vaak ook dieperliggende frustraties boven over de Belastingdienst. Misschien heeft u in het verleden al vaker negatieve ervaringen gehad omtrent belastingaanslagen of met de afwikkeling van een faillissement? Het huidige conflict kan dan net de druppel zijn, waardoor het escaleert. Met mediation met de Belastingdienst en advocaten, worden ook frustraties uit het verleden blootgelegd en wordt er gewerkt aan een verbetering van de onderlinge communicatie. Als door mediation een betere communicatie mogelijk is, dan blijkt vaak dat een acceptabele oplossing voor beide partijen binnen handbereik ligt. Mediation is daarom zeker de moeite waard, als u escalatie van een conflict wilt voorkomen. 

HuygenLammers Advocaten is uw advocatenkantoor voor mediaton met de Belastingdienst

Wilt u voor mediaton met de Belastingdienst gebruikmaken van de diensten van een externe en onafhankelijke mediator? Schakel dan HuygenLammers Advocaten in als advocatenkantoor voor mediation met de Belastingdienst. Onze advocaat is gekwalificeerd als mediator en heeft naast een grote kennis over het fiscale (straf)recht, ook ervaring in conflictbeheersing met de Belastingdienst. Als u ons wilt inschakelen als mediator, neem dan contact met ons op. Wij leggen u graag onze werkwijze uit.