Krijg deskundige hulp van een advocaat voor fraudezaken

Als de Belastingdienst vermoedt dat u belastingfraude heeft gepleegd, dan zult u op het ergste voorbereid moeten zijn. Nu kan belastingfraude op diverse manieren plaatsvinden, zoals onjuiste aangiftes, of het achterhouden van vermogen en inkomsten. Het kan ook gaan om een verdenking van btw-fraude, in een nationaal strafrechtelijk onderzoek of door het EOM (Europees Openbaar Ministerie). Vooral als u een ondernemer bent, kan het om veel geld gaan. Het zal u dan ook niet verbazen dat in deze gevallen de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) voor uw deur staat. De kans is dan groot dat er een strafzaak van gemaakt wordt en dat u zich voor de rechter moet verantwoorden. Bijstand van een advocaat die in fraudezaken gespecialiseerd is, is dan geen overbodige luxe. 

Expertises

Waarom bij fraudezaken advocaten inschakelen?

Als u te maken krijgt met fraudezaken, dan is een advocaat inschakelen echt noodzakelijk. Vooral als het gaat om een vermoedelijke belastingfraude, dan heeft u een machtige instantie tegenover u. Als de Belastingdienst/FIOD uw onderneming in het vizier heeft, dan kan het ook om een complexe zaak gaan waar expertise voor nodig is. Uiteraard heeft u ook de nodige vragen hoe het één en ander strafrechtelijk voor u in elkaar zit. Met een fiscale advocaat weet u zeker dat u kennis en expertise in huis haalt. Daarnaast zal de advocaat u bezoeken tijdens een eventuele aanhouding, zodat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Ook heeft u het recht op een advocaat tijdens het verhoor. Een advocaat zorgt ervoor dat uw rechten zo goed mogelijk gerespecteerd worden.

HuygenLammers Advocaten is graag uw advocatenkantoor bij fraudezaken

Wordt uw bedrijf of u persoonlijk aansprakelijk gehouden voor fraudezaken? Dan is HuygenLammers Advocaten graag uw advocatenkantoor bij fraudezaken. Wij zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, waardoor u geen twijfels hoeft te hebben over onze betrouwbaarheid en deskundigheid. Wilt u ons advocatenkantoor inschakelen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u dan graag meer.