Heeft u een advocaat bij belastingfraude nodig?

Wordt u verdacht van belastingfraude? Dan is dit een zeer ernstig feit. Hierbij moet u er vanuit gaan dat dit tot een strafzaak kan leiden. Met andere woorden, u zult zich dan moeten verantwoorden voor de strafrechter. Als de rechter overtuigd is dat u belastingfraude heeft gepleegd, dan wordt u veroordeeld. Dit kan afhankelijk van de ernst van de zaak een boete zijn of taakstraf, maar ook een gevangenisstraf is tegenwoordig mogelijk. Bij belastingfraude gaat het om het bewust misleiden van de Belastingdienst, door bijvoorbeeld inkomen of vermogen niet op te geven. Ook kan het gaan om een verdenking van btw-carrouselfraude, in een nationaal strafrechtelijk onderzoek of door het EOM (Europees Openbaar Ministerie). Als u hiervan verdacht wordt, dan heeft u een advocaat nodig die in belastingfraude gespecialiseerd is. 

Expertises

Laat u bij belastingfraude door advocaten bijstaan

Wanneer u een verdachte bent of als er mogelijk een strafzaak tegen u loopt voor belastingfraude, dan hoeft dit nog geen gelopen race te zijn. Uiteraard zijn het zware feiten waarvan u verdacht wordt, maar er zijn mogelijkheden om wellicht een strafzaak te kunnen ontwijken. Uiteraard is het dan nodig om u bij verdenking van belastingfraude door een advocaat te laten bijstaan. Zo bestaat er nog steeds, weliswaar in sterk versoberde vorm, de inkeerregeling. Als u tijdig een beroep heeft gedaan op deze regeling, dan is een strafzaak nog steeds mogelijk, maar er zijn dan ook andere mogelijkheden. Daarom zijn fiscale advocaten bij belastingfraude zo belangrijk. Zij weten namelijk welke mogelijkheden er nog zijn en op welke regelingen u wel of niet kunt terugvallen.

HuygenLammers Advocaten als uw advocatenkantoor bij belastingfraude

Het moment dat u op de hoogte wordt gebracht dat u verdacht wordt van belastingfraude, dan is het verstandig om direct een advocaat in te schakelen. HuygenLammers Advocaten treedt graag op als uw advocatenkantoor bij belastingfraude. Mede doordat wij gespecialiseerd zijn in het fiscale strafrecht, kunnen wij u bij een vermoeden van belastingfraude bijstaan. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en gaan altijd voor het beste resultaat voor onze cliënten.